Vest o Danilu Vučiću ODJEKNULA ŠIROM SVETA: Mediji u Americi i Africi izveštavaju o njegovom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 12:57

Vest o Danilu Vučiću ODJEKNULA ŠIROM SVETA: Mediji u Americi i Africi izveštavaju o njegovom stanju

Ovo je predsednik objavio sinoć na svom Instagram profilu.

Američki mediji, na čelu sa Njujork tajmsom, preneli su vest o tome da je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo hospitalizovan zbog koronavirusa.

Mediji širom Amerike, od Kalifornije (San Francisco Chronicle), preko Oklahome (Oklahoma news), San heralda (Sun Herald) koji pokriva južni Misisipi, do onih na Floridi, prenose da je predsednik Vučić na Instagramu naveo da je njegov 22-godišnji sin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danilo primljen na kliniku u Beogradu.

Vučić je napisao: "Moj prvi sin zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku", navodi Njujork tajms.

"Sine, pobedićeš ti to", prenosi Njujork tajms reči predsednika Srbije i dodaje da nije bilo više informacija o stanju predsednikovog sina.

Када је све почело, мој Данило ми је рекао да предаја није опција. Мој првенац заражен је коронавирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику. Сине, победићеш ти то. Воли те тата, сви те волимо!

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on Apr 8, 2020 at 11:42am PDT

Njujork tajms navodi da je Danilo sin iz predsednikovog prvog braka, a dodaju da Vučić takođe ima ćerku i još jednog sina.

Istu vest preneli su i mnogi mediji u Africi i portali, poput nigerijskog PM news.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.