Vesna Zmijanac se zategla pred fotoaparatom

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2011, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Zmijanac se zategla pred fotoaparatom

Pevačica Vesna Zmijanac nedavno je zategla kožu lica i vrata, i to pred objektivima fotoreportera jednog tabloida. Vesna, koja je na taj način postala prva folk zvezda sa ovih prostora koja je izvela tako nešto, metodom liposukcije se rešila i podbratka, očni kapci su joj podignuti, a podočnjaci uklonjeni. Operacija je trajala pet i po sati.

"Vesna je operaciju podnela veoma dobro, što zbog iskustva naših lekara, što zbog njenog izuzetnog zdravlja", rekla je doktorka Mirjana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bogdanović-Volpin.

Po izlasku iz bolnice, Vesna je odlučila da se povuče na Bukulju, gde će se odmarati sledećih mesec i po, sve dok ne bude bila spremna da pokaže svoje novo lice.

"Deco moja, ja ću još 20 godina praviti cirkus od svog života", izjavila je Zmiki za magazin "Svet", koji je objavio seriju fotografija sa operacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.