Vesić: Završeni Trg Republike i Karađorđeva, Topličin venac 1. septembra

Izvor: Danas, 29.Avg.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Završeni Trg Republike i Karađorđeva, Topličin venac 1. septembra

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da se u Beogradu 1. septembra završavaju radovi na nekoliko centralnih ulica, a među njima će za saobraćaj biti otvoreni Trg Republike, Karađorđeva i Topličin venac, te će to, kako kaže, rasteretiti saobraćaj čije se povećanje očekuje početkom školske godine. Članak Vesić: Završeni Trg Republike i Karađorđeva, Topličin venac 1. septembra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Završeni Trg Republike i Karađorđeva, Topličin venac 1. septembra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019

Za još lepši Beograd..Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da se u Beogradu 1. septembra završavaju radovi na nekoliko centralnih ulica, a među njima će za saobraćaj biti otvoreni Trg Republike, Karađorđeva i Topličin venac, te će to, kako kaže, rasteretiti saobraćaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vesić: Ulica Marijane Gregoran za saobraćaj spremna od nedelje

Izvor: RTV Pink, 30.Avg.2019, 13:35

Radovi u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi privode se kraju i ona će biti puštena za saobraćaj u nedelju uveče, uoči početka nove školske godine, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Nastavak na RTV Pink...

NEKAD I SAD Vesić: Novo lice Beograda posle skoro 150 godina

Izvor: Blic, 30.Avg.2019

Mašine, majstori i prašina se od nedelje, 1. septembra, sele iz iz centra, a Beograđani će moći da kroče na rekonstruisani Trg republike, gde se privode kraju poslednje pripreme - javna rasveta je isprobana, a danas je izvršena i proba kontaktne mreže trolejbusa, izjavio je zamenik gradonačelnika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.