Vesić: Vladin odbor danas razmatra izmene zakona o životnoj sredini

Izvor: Beta Video, 04.Feb.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Vladin odbor danas razmatra izmene zakona o životnoj sredini

BEOGRAD - Pomoćnik ministra poljoprivrede i životne sredine Aleksandar Vesić je na skupu ``Zelena ekonomija i novi zakonodavni okvir`` rekao da bi Vladin odbor danas trebalo da razmatra izmene i dopune zakona o životnoj sredini i izmene i dopune zakona o upravljanju otpadom. ``Iskreno se nadam da će doći sutra ili prekosutra na Vladu i u Skupšitnu po hitnom postupku pre eventualnog raspisivanja parlamentanirh izbora``, rekao je on.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Vesić: Novim izmenama uvodi se preopznavanje nus proizvoda u industriji kao sirovine

Izvor: Beta Video, 04.Feb.2016

BEOGRAD - Izmene Zakona o upravljanju otpadom pre svega se odnose na prenošenje Direktive EU o otpadu 98/2008, odnosno uređenje prestanka statusa otpada i prepoznavanje nus proizvoda u industriji kao sirovine, rekao je pomoćnik ministra poljoprivrede i životne sredine Aleksandar Vesić.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.