Vesić: Tvrdnja da je voda u Beogradu zagađena je laž, odgovornima slede krivične prijave

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Tvrdnja da je voda u Beogradu zagađena je laž, odgovornima slede krivične prijave

Društvenim mrežama su od sinoć počele da kruže informacije da je voda u prestonici zagađena, da se u njoj nalazi metan, međutim zamenik gradonačelnika Beograda,Goran Vesić, tvrdi da to nije istina.

Vesić je na konferenciji za novinare rekao da ispravnost vode proverava laboratorija JKP Vodovod i kanalizacija i Gradski zavod za zaštitu zdravlja koji su dužni da daju upozorenje ako je voda neispravna.

Kako je istakao takvog upozorenja nema.

- Pretpostavljam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je u pitanju grupacija ljudi koja stoji iza ovoga jer drugačije nije moguće da se tako brzo vest proširi i ne bi se širila sa raznih strana. Zato smo osetili potrebu da sazovemo konferenciju za novinare i sve razjasnimo - rekao je Vesić i dodao da za one koji šire lažne vesti slede krivične prijave.

Sve je krenulo kada je jedna sugrađanka, pozivajući se na informacije koje je navodno dobila od svog brata koji radi u "Vodovodu" zabrinula mnoge građane. Srećom, ovo je bila samo neslana šala.

"Dobili info sad. Nemojte piti vodu sa česme naredna dva dana. Prosuo se metan greškom pun kancerogenih čestica. Sad mi je javila drugarica jer joj muž radi u vodovodu. Pazi, ne znam koliko je istinito ali ono čisto dva dana iskulirajte. Od jedne drugarice", stoji u jednoj od mnogobrojnih poruka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vesić pio vodu sa česme pred novinarima: Krivične prijave za ološ koji širi laži

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018

Društvenim mrežama su od sinoć počele da kruže informacije da je voda u prestonici zagađena, da se u njoj nalazi metan, međutim zamenik gradonačelnika Beograda,Goran Vesić, tvrdi da to nije istina...Svi podaci pokazuju da je voda u Beogradu ispravna za piće, a kvalitet naše vode je bolji od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.