Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2021, 11:49

Vesić: Otvaraju se klubovi za starije sugrađane

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je Dnevni centar i klub za starije „Anđelka Trnavac” u Crnotravskoj ulici na Banjici i tom prilikom razgovarao sa penzionerima koji su izrazili zadovoljstvo što je klub posle godinu i po dana ponovo otvoren, prenosi Beoinfo.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Otvaraju se klubovi za starije Beograđane: Vakcinisano 81 odsto starijih od 65 godina

Izvor: B92, 14.Jun.2021

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas Dnevni centar i klub za starije "Anđelka Trnavac" u Crnotravskoj ulici na Banjici i tom prilikom razgovarao sa penzionerima koji su izrazili zadovoljstvo što je klub posle godinu i po dana ponovo otvoren...Vesić je istakao da je ovo 31. klub koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.