Veselinović ponovo izabran za predsednika Sloge

Izvor: RTS, 03.Mar.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinović ponovo izabran za predsednika "Sloge"

Delegati četvrtog kongresa Udruženih Sindikata Srbije "Sloga" izglasali su u subotu uveče da sindikatom u petogodišnjem mandatu i dalje rukovodi dosadašnji predsednik Željko Veselinović.
Veselinović se posle javnog glasanja zahvalio delegatima kongresa na ukazanom poverenju i istakao da je za njega reizbor potvrda uspešnog rada sindikata, posebno, kako kaž, za sve ono šta je on do sada lično radio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u sindikatu.
Naglasio j da će u narednom periodu sa svojim saradnicima dati još veći maksimum u zastupanju i odbrani prava članova.
Delegati kongresa usvojili su i Rezoluciju o budućem pravcu delovanju sindikata, sa naglaskom na nastavak pune borbe i podrške za jačanje kapaciteta demokratskih institucija i utvrđivanja odgovornosti "svih onih koji su doveli srpsko društvo i radništvo u duboku socijalnu krizu".
Kongresu su se obratili i gosti, predstavnik Svetske federacije sindikata za Evropu Petros Petrou sa Kipra, predsednik sindikata turističkih radnika Grčke Nikolas Papageorgiou i predsednik Vojnog sindikata Novica Antić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.