Veselinović (NDMBGD): Beograd je otela kriminalna politička elita, ali oslobodićemo ga

Izvor: Beta, 20.Maj.2021, 07:49

Veselinović (NDMBGD): Beograd je otela kriminalna politička elita, ali oslobodićemo ga

Aktivista Ne davimo Beograd (NDMBGD) Dobrica Veselinović izjavio je da je Beograd otela kriminalna politička elita, ali da će biti brzo oslobodjen, i dodao da bi kao gradonačelnik objavio ugovore i dokumenta koja vlast krije posle čega bi sledile krivične prijave."Treba nam pomoć svih dobrih ljudi ovog grada. I ovom prilikom vas koji čitate pozivamo da nam se pridružite u borbi 'Za dobara grad'. Ovo je naš grad, mi smo ti ljudi", rekao je Veselinović za novi broj nedeljnika NIN.Na pitanje da li ga za intervju treba najaviti kao zvaničnog kandidata za gradonačelnika, on je rekao da je što se njega tiče "stvar je jednostavna", odnosno da prvo treba doći do boljih izbornih uslova, a onda da se na izborima ostvari da Beograd postane dobar grad za sve."Ta borba, kao i svaka koju smo vodili biće neravnopravna, prljava, teška i dugotrajna. Spreman sam i jedva čekam zvaničnu kandidaturu za izbor za gradonačelnika Beograda, ali za zvaničnu objavu moramo sačekati skupštinu Ne davimo Beograd", rekao je Veselinović.Govoreći šta će uraditi ako ga gradjani izglasaju za gradonačelnika, on je rekao da je prvo u planu otvaranje podataka i objavljivanje ugovora, budžeta i dokumenata koje sadašnja vlast krije.Kako je dodao, "sledila bi revizija ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Veselinović: Objavio bih ugovore koje vlast krije, sledile bi krivične prijave

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2021

Aktivista Ne davimo Beograd (NDMBGD) Dobrica Veselinović izjavio je da je Beograd otela kriminalna politička elita, ali da će biti brzo oslobođen i dodao da bi kao gradonačelnik objavio ugovore i dokumenta koja vlast krije posle čega bi sledile krivične prijave.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.