Verovatno najluđi Viber stikeri čekaju da ih preuzmete!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovatno najluđi Viber stikeri čekaju da ih preuzmete!

Sigurni smo da ćete često koristiti ove Viber sličice!

Kao najavu za ovogodišnje izdanje Sea Dance Festivala u Crnoj Gori, EXIT-ov tim je predstavio poseban Sea Dance Festival paket besplatnih Rakuten Viber stikera i zvaničan Sea Dance Community. Pored verzije na našem jeziku, ovaj paket stikera nudi se za besplatno preuzimanje i u verziji na engleskom za korisnike Rakuten Vibera širom sveta.

Preuzmite >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << besplatno Sea Dance Stikere na aplikaciji Rakuten Viber OVDE.

Postanite član Sea Dance Community-ja na aplikaciji Rakuten Viber OVDE.

Neodoljivi i vrlo šaljivi prikazi leta oslikani u 27 raznobojnih Viber stikera idealni su za svakodnevno ćaskanje sa prijateljima. Svi koji ih budu besplatno preuzeli automatski će biti učlanjeni u festivalski Sea Dance Community, sa kojeg mogu da se odjave kad god požele, a da zadrže stikere u trajnom vlasništvu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.