Verbalni okršaj Šabovića i Stanišića u Skupštini Crne Gore

Izvor: SandzakPress.net, 25.Jan.2016, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verbalni okršaj Šabovića i Stanišića u Skupštini Crne Gore

Crna Gora – Sjednicu Skupštine na kojoj se raspravlja o povjerenju Vladi obilježila je, između ostalog, i žestoka rasprava poslanika Socijaldemokratske partije (SDP) Džavida Šabovića i Demokratske partije socijalista (DPS) Obrada Miša Stanišića. Stanišić je rekao Šaboviću da sada njemu aplaudiraju četničke vojvode, a da DPS-ovim poslanicima zvižde, te da je u tome >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << razlika između te partije i SDP-a. Odgovarajući na Šabovićeve tvrdnje da je SDP preteča građanske partije u Crnoj Gori, Stanišić je kazao da je DPS bio građanski od osnivanja. – U svojim redovima smo i tada, a i dan danas imamo, predstavnike svih naroda i manjina u Crnoj Gori. Imate li Vi gospodine Šaboviću, ukoliko ne mislite da ste zaštitnik velikosprkih interesa u vašoj partiji. Toliko o građanstvu i građanskim partijama – rekao je poslanik DPS-a. Šabović mu je na to odgovorio: – Sa četnicima sam prvi put bio kada sam bio sa Vama gospodine Stanišiću. Kada vam je 1997. godine još kapala krv sa vojničkih čizama, kada još nijeste odložili puške, kada ste palili Konavle, bombardovali Dubrovnik, držali Sarajevo u opsadi tri godine i držali nesretnike iz Bosne po primorju. Tada sam možda i prvi put moralno kleknuo i pošao sa vama opraštajući vam te zločine jer sam vjernik, a on mora da oprosti. Ali nijesam zaboravio. Sada, kada to isto radim nakon 20 godina, a sa vama sam radio dvije godine nakon Srtebrenice, sam četnik i to mi kažete Vi. Ko je mrzio šahovnicu? Ja, Vi ili onaj čije ime ne smijete da pomenete – rekao je Šabović. (Analitika)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

VIDEO: Ko se sve stidi četnika u Crnoj Gori?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2016

Sednicu Skupštine na kojoj se raspravljalo o poverenju Vladi obeležio je žestok verbalni sukob između poslanika Socijaldemokratske partije (SDP) Džavida Šabovića i Demokratske partije socijalista (DPS) Obrada Miša Stanišića...Stanišić je rekao Šaboviću da sada njemu aplaudiraju četničke...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.