Veoma hladno, sa snegom i vetrom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2018, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veoma hladno, sa snegom i vetrom

U Srbiji će danas biti oblačno sa snegom, vetrovito i veoma hladno.

Očekuje se povećanje visine snežnog pokrivača, u planinskim predelima i stvaranje snežnih nanosa. Vetar će biti umeren i jak, istočni i severoistočni.

Najniža temperatura će biti od minus 7 do minus 4 C, najviša od minus 5 do minus 2 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti oblačno sa snegom, vetrovito i veoma hladno. Doći će do stvaranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i povećanja visine snežnog pokrivača. Vetar umeren i jak, istočni. Najniža temperatura minus 6, najviša minus 3 stepena.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do četvrtka će biti veoma hladno. U utorak i sredu mestimično uz slab sneg. U noći između srede i četvrtka doći će do kratkotrajnog razvedravanja. U četvrtak ponovo naoblačenje sa snegom, a u toku noći ka petku i u petak ujutro i sa kišom, kada je moguće i zaleđivanje kiše na tlu. Od petka toplije, pretežno oblačno, povremeno sa kišom.

Više o vremenu možete da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.