Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecijanska komisija danas sa predstavnicima iz RS o Izbornom zakonu BIH

SARAJEVO - Sastanak delegacije Venecijanske komisije, savjetodavnog tijela Savjeta Evrope, sa predstavnicima parlamentarnih stranaka iz RS počeo je danas u Sarajevu u vezi sa izmjenama Izbornog zakona BiH.

Ovo je po prvi put da su na ovakve razgovore pozvani i predstavnici iz RS, jer su do sada vođeni samo sa predstavnicima iz FBiH.

Na razgovore je došao Lazar Prodanović iz SNSD-a, a pozvan je i Savo Škrba iz PDP-a.

Nakon susreta sa predstavnicima iz RS, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Venecijanska komisija nastavlja sa razgovorima i to sa predstavnicima DF-a i SDP-a, a potom i sa članovima SDA i SBB-a.

Juče je u Delegaciji EU u Sarajevu održan zajednički sastanak članova Venecijanske komisije sa predstavnicima političkih stranaka iz Federacije BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljaju se pregovori oko izmjenama Izbornog zakona BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2018, 09:38

SARAJEVO - Članovi Venecijanske komisije jutros su se u Sarajevu, u sklopu nastojanja za pronalaženje rješenja u vezi sa izmjenama Izbornog zakona BiH, sastali sa predstavnicima političkih stranaka iz Federacije BiH (FBiH)...Razgovorima, koji se održavaju u zgradi Delegacije EU, prisustvuju u ime...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.