Venčao se pre 43 dana, a sada mu u istoj crkvi DRŽE OPELO: Policajac sa medenog meseca otišao pravo u SMRT (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčao se pre 43 dana, a sada mu u istoj crkvi DRŽE OPELO: Policajac sa medenog meseca otišao pravo u SMRT (FOTO)

Mladići su navodno bili u području Trasteverea, u blizini Vatikana i pokušavali da kupe drogu.

Dvojica američkih turista uhapšeni su pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu italijanskog policajca. Mario Ćerćelo Rega (35), ubijen je nožem u centru Rima u ranim jutarnjim satima u petak.

Policija je identifikovala uhapšene muškarce kao Kristijana Gabrijela Natala Hjorta, (18) i Finegana Li Eldera, (19). Oni su optuženi za teško ubistvo i moraju da se pojave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred sudom narednih dana, piše BBC.

Prema navodima italijanske novinske agencije Ansa, oni su navodno ukrali ruksak od dilera droge koji im je prodao lažni proizvod.

Ponudili su da mu ga vrate, ako im plati 100 dolara i da im gram kokaina. Dok su čekali, Rega i njegov kolega su im se obratili u civilu, jer je policija dobila informaciju o razmeni torbi, izvestila je Ansa.

Usledila je svađa, tokom koje je Rega nekoliko puta izboden nožem. Odveden je u bolnicu gde je preminuo od povreda. Rega je bio u braku samo 43 dana i ove nedelje se vratio sa medenog meseca.

Njegova sahrana će se održati u ponedeljak, u istoj crkvi u kojoj se venčao, piše BBC.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica Amerikanaca ubila italijanskog policajca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2019

Dvojica američkih turista uhapšeni su pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu italijanskog policajca...Mario Ćerćelo Rega, 35, ubijen je nožem u centru Rima u ranim jutarnjim satima u petak...Policija je identifikovala uhapšene muškarce kao Kristijana Gabrijela Natala Hjorta, 18, i Finegana Li...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.