Venčanje princa Alberta Drugog koštalo 20 miliona evra

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanje princa Alberta Drugog koštalo 20 miliona evra

Venčanje princa Alberta Drugog od Monaka koštalo je oko 20 miliona evra, a troškove su ravnopravno podelili kraljevska porodica i kneževina.

Premijer Mišel Rože izjavio je danas da je deo koji je država platila iznosio 9,85 miliona evra, što je 50 odsto ukupnih troškova.

Pijana gošća upropastila svadbu!

Danas crkveno venčanje Alberta Drugog

Kraljevski doktor potvrdio: Kejt ne može da zatrudni!

Institut za statistiku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i ekonomske studije Monaka dobio je zadatak da proračuna kolika je finansijska korist od venčanja, a rezultati će biti poznati u septembru.

Oko 800 gostiju bilo je pozvano na crkveno venčanje princa Alberta Drugog i Šarlin Vitstok, koje je održano u subotu 2. jula, dok je 500 gostiju bilo pozvano na svečanu večeru posle venčanja.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.