Venčanje je bilo na pomolu kada je USLEDIO ŠOK: Slike iz detinjstva otkrile su nešto neverovatno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 21:02

Venčanje je bilo na pomolu kada je USLEDIO ŠOK: Slike iz detinjstva otkrile su nešto neverovatno (FOTO)

Upoznali su se na koledžu

Hajdi Alis Parker i Ed Savit upoznali su se na koledžu kada se Ed doselio u kuću u kojoj je Hajdi prethodno živela. Priča o njihovoj ljubavi i venčanju obišla je svet.

Još 2011. godine kontaktirao ju je na Fejsbuku kako bi mu objasnila kako se pali mašina za veš, a iako je dobio potreban savet, njih dvoje su počeli da se dopisuju.

- Bili smo u šetnji kada me >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ed zaprosio. Došli smo kući i tamo me je sačekalo još jedno iznenađenje, žurka na kojoj su bili svi naši prijatelji. Bilo je predivno - ispričala je Hajdi.

Three years married to this guy and I still can’t believe my luck ✨ Happy anniversary @edsavitt 💕 I’m so excited for what the next few months has in store for us!! @haddonhall @s6photography

A post shared by Heidi Alice Savitt (@heidialice) on Aug 25, 2020 at 11:53pm PDT

Međutim, tu se priča o srećnoj ljubavi ne završava. Pre zakazanog venčanja, njena mama je poslala svojoj kćerki fotografije sa porodičnog letovanja u Turskoj 1997. godine na kojima je ona imala samo šest godina, a na većini fotografija se nalazi sa plavokosim dečakom sa kojim se družila samo tokom tih deset dana.

Kada je Ed pogledao fotografije ostao je u šoku, jer se na njima nalazio on.

Celebrating 4 (/18 😜) amazing years with @edsavitt today! I love you ❤️

A post shared by Heidi Alice Savitt (@heidialice) on Nov 2, 2015 at 1:52am PST

- Morala sam da legnem koliko sam se šokirala. Ne verujem u čuda, ali ovo saznanje mi je doslovno promenilo život. Ne sećam se skoro ničega sa tog letovanja, osim da smo sestre i ja imale druga sa kojim smo se igrale kozmetičkog salona na plaži i lakirale mu nokte - priča kroz smeh Hajdi.

A few 📸 from Christmas and Boxing Day. Bought @edsavitt this skier shirt as a (kind of) joke present from eBay. He definitely hates it and I think it’s just about the best thing ever 🤣

A post shared by Heidi Alice Savitt (@heidialice) on Dec 27, 2019 at 1:24am PST

Ed i Hajdi su se venčali 2017. godine, a na medeni mesec su otišli, naravno, u Tursku. Baš tamo gde su se i prvi put upoznali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.