Velimir Ilić: Njihov jedini posao je da zataškavaju afere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velimir Ilić: Njihov jedini posao je da zataškavaju afere

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da aktuelna vlast izbegava svaku vrstu odgovornosti, a posebno odgovornost za sve afere i skandale koje su sami napravili.

"Oni pričaju samo o stranačkim istragama i stranačkom sudu. U državi Srbiji ne postoji nijedna institucija osim stranke pa oni izmišljaju i novi sistem istrage. Zamislite, potpredsednik stranke podnosi krivičnu prijavu protiv predsednika stranke i njegovog rođenog brata. Ovo je najsmešnija stvar koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se dogodila u istoriji", rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

Ilić je dodao da "čitava ekipa sa vlasti mora da ode" i da bi u svakoj normalnoj državi posle samo jednog od njihovih skandaloznih poteza pala čitava vlada.

Kako je rekao, njihov jedini posao je da zataškavaju afere.

On je dodao da je tužilaštvu podneta prijava protiv ministarke Zorane Mihajlović sa dokazima da je za autoput Preljina-Požega prekoračena cena za 180 miliona evra, a da je obavešten i predsednik Aleksandra Vučić.

Ilić se zapitao i da li su "javne ličnosti sa spiska fiktivno zaposlenih u PTT radile na poziciji pisara ili poštara".

Navodeći da se opozicija mora ujediniti i da samo složna opozicija ima šansu, Ilić je rekao da Nova Srbija koja nastupa u sklopu Narodnog bloka, danas počinje predizbornu kampanju u Čačku.

"U kampanju krećemo sa ulice kao pre 30 godina. Izgleda da će ovo biti kampanja od usta do usta", rekao je Ilić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.