Veličković bio Veličković i u Beogradu i u Parizu i u SANU i Francuskom institutu

Izvor: Danas, 04.Sep.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković bio Veličković i u Beogradu i u Parizu i u SANU i Francuskom institutu

Komemoracija slikaru Vladimiru Veličkoviću održana je danas u Skupštini Beograda, a predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić rekao je da je on potvrda da ideje rođene na mizanscenu strmih beogradskih ulica mogu da sijaju u svetskim metropolama. Članak Veličković bio Veličković i u Beogradu i u Parizu i u SANU i Francuskom institutu. se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Erdogan: Neprihvatljivi stavovi da se Ankari ospori mogućnost da nabavi atomsko naoružanje

Izvor: Danas, 04.Sep.2019

Predsednik Turske Redžep Taip Erdogan ocenio je danas neprihvatljivim stavove nuklearnih sila da Ankari osporavaju mogućnost da se nabavi atomsko naoružanje, ali nije rekao da li Turska zaista ima takve planove. Članak Erdogan: Neprihvatljivi stavovi da se Ankari ospori mogućnost da nabavi atomsko...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.