Veleobrt u Užicu: Policija ga jurila zbog krađe, a onda je pronašla nešto što ih je UŽASNULO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2017, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veleobrt u Užicu: Policija ga jurila zbog krađe, a onda je pronašla nešto što ih je UŽASNULO

Neočekivani preokret

V.T. (26) iz Užica, koji je pre nekoliko dana uhapšen zbog tri teške krađe, noćas je pronađen izboden na kupalištu "Plaža". Prema nezvaničnim saznanjima, V.T. zadobio je nekoliko ubodnih rana u predelu grudi i leđa, a za sada nije poznato ko je napadač.

Povređenog mladića zatekli su prolaznici koji su pozvali Hitnu pomoć. Užičanin je sa teškim povredama prebačen u užičku bolnicu, gde je hospitalizovan na odeljenju intenzivne nege.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

V. T. je uhapšen u sredu zbog serije teških krađa koje je počinio u julu i avgustu. Poslednja u nizu krađa bila je provala u kuću užičkog privrednika B.B. iz koje je ukrao 23..000 evra i veću količinu zlatnog nakita.

Posle hapšenja, V. T. je saslušan i pušten, a samo tri dana nakon toga pronađen je izboden.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.