Večernje novosti: Demokrate bi mogle da naruše ideju o bojkotu?

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Avg.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večernje novosti: Demokrate bi mogle da naruše ideju o bojkotu?

Demokratska stranka mogla bi da sruši ideju o jedinstvenom bojkotu predstojećih izbora u opozicionom Savezu za Srbiju, pišu "Večernje novosti".

"Večernje novosti" navode da veliki deo poslaničkog kruga DS-a nije zagovornik bojkota, kao i da je pitanje da li će ta struja biti dovoljno jaka da pobedi struju predsednika stranke Zorana Lutovca.

Šef poslaničkog kluba DS-a u Skupštini Srbije Goran Ćirić kazao je za "Novosti" da će ta stranka o bojkotu izbora odlučivati početkom septembra.

"O tome će se sigurno raspravljati i na Predsedništvu i Glavnom odboru", najavio je Ćirić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Demokrate obaraju bojkot?

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2019, 15:29

Još neizvesno da li će sve partije Saveza za Srbiju podržati ideju o ignorisanju parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora . Pitanje je da li "odmetnuti" poslanici DS mogu da nametnu svoj stav DEMOKRATSKA stranka mogla bi da sruši ideju o jedinstvenom bojkotu u opozicionom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.