Izvor: RTS, 30.Sep.2021, 14:56

Nastavlja se potraga za porodicom Đokić iz Aleksinca, policija pretražuje i Bovansko jezero

Niška Žandarmerija pretražuje više lokacija u potrazi za porodicom Đokić iz Aleksinca koja je nestala u nedelju.
Kako nezvaničnno saznaje Dopisništvo RTS-a u Nišu, policija, između ostalog, pretražuje i Bovansko jezero, zbog sumnje da je porodica imala udes.

Pretražuje se i okolina sela Moravac i Žitkovac, gde je porodica Đokić poslednji put viđena.
Poslednji put su viđeni 26. septembra u selu Žitkovcu, opština >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Aleksinac, odakle su se svojim crnim "folksvagen pasatom", aleksinačkih registarskih oznaka AL 028-AI, uputili ka Aleksincu.
Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici, obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija pretražuje se i Bovansko jezero

Izvor: Aleksinac.net, 30.Sep.2021

Pripadnici niškog odreda Žandarmerije uključili su se u potragu za nestalom tročlanom porodicom Đokić ia Aleksinca...Nekoliko dana od kako je počela potraga nema novih informacija u vezi nestanka tročlane porodice iz Aleksinca, saopštili su iz policije. Kažu, policija je na terenu i radi na...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.