Vazdušni napadi zapadnih sila na Siriju: hoće li pokolebati Asada

Izvor: Danas, 16.Apr.2018, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazdušni napadi zapadnih sila na Siriju: hoće li pokolebati Asada

ReutersSirijci mašu iranskim, ruskim i sirijskim zastavama posle napada zapadnih sila Napad ovog vikenda bio je jači nego udari pre godinu dana: tri cilja umesto jednog. Tada su Sjedinjene Države delovale samostalno; ovog puta su im se pridružili francuski i britanski saveznici. Upotrebljeno je dvaput više oružja protiv ciljeva u Siriji nego prošle godine – […] Članak Vazdušni napadi zapadnih sila na Siriju: hoće li pokolebati Asada se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vazdušni napadi na Siriju: SAD i saveznici napali lokacije sa hemijskim oružjem

Izvor: Danas, 16.Apr.2018

AFPTramp je izjavio da su počeli napadi na Siriju. Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija i Francuska bombardovali su više vladinih ciljeva u Siriji na kojima se navodno nalazi hemijsko naoružanje. Napadi su izvedeni kao odgovor na navodni hemijski napad na sirijski grad Dumu prošle nedelje....

Nastavak na Danas...

Optužen za ubistvo u Zeleniku

Izvor: Danas, 16.Apr.2018

Protiv Zorana Jovića (42) iz Miljevića Više javno tužilštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu za krivična dela ubistvo i za nedozvoljeno posedovanje oružja. Članak Optužen za ubistvo u Zeleniku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.