Varnica izazvala požar u BG na vodi, radnik vario nosač

Izvor: B92, 25.Feb.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varnica izazvala požar u "BG na vodi", radnik vario nosač

Beograd -- Požar u jednoj od zgrada “Beograda na vodi“ izbio je nakon što je jedan od radnika vario nosač za klimu, nezvanično saznaje B92.net.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, varnica je zapalila izolaciju i vatra se nakon toga proširila.

Inače, uviđaj su prema našim saznanjima na mestu požara izvršili i peto i osmo odeljenje kriminalističke policije.

Podsećamo, požar je izbio na 10. spratu "A kule", a trojici radnika je ukazana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomoć zbog otežanog disanja.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da su u gašenju požara učestvovala 24 vatrogasca, da je verovatni uzrok elektična instalacija, kao i da će istraga utvrditi da li je požar bio podmetnut.

Fotografije unutrašnjosti "A kule" nakon požara možete pogledati - OVDE.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I kriminalistička policija na terenu! Varnica uzrok požara na "Beogradu na vodi"! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 25.Feb.2018

Požar u jednoj od zgrada “Beograda na vodi“ izbio je nakon što je jedan od radnika zavarivao nosač za klimu...Kako B92 prenosi, prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, varnica je zapalila izolaciju i vatra se nakon toga proširila...Inače, uviđaj su prema medijski saznajima na mestu požara...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.