Vansi: Hoćemo 15 miliona putnika na „Nikoli Tesli“

Izvor: Danas, 13.Feb.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vansi: Hoćemo 15 miliona putnika na „Nikoli Tesli“

Premijerka Ana Brnabić je danas i simbolično predala na upravljanje beogradski Aerodrom Nikola Tesla francuskoj kompaniji Vansi, mada je Vansi erports stvarno preuzeo upravljanje još 22. decembra dan nakon uplate koncesione naknade od 501 milion evra. Članak Vansi: Hoćemo 15 miliona putnika na „Nikoli Tesli“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Sa Vansijem još šire otvaramo vrata Srbije za svet

Izvor: Blic, 13.Feb.2019

Početak rada kompanije Vansi, "Vansi erports Srbija", na beogradskom aerodromu veliki je i važan dan, za Aerodrom "Nikola Tesla" i za Srbiju, jer je to partnerstvo prva koncesija u istoriji naše zemlje, poručila je danas premijerka Ana Brnabić.

Nastavak na Blic...

Nisam pominjao Nikolu Petrovića, Brnabić i Vučića

Izvor: Danas, 14.Feb.2019, 12:41

Povodom teksta koji je objavljen u vašem listu "Danas" (štampano izdanje 8.2.2019.) kao i na vašoj web stranici (8.2.2019.), izjavljujem da mi tokom intervjua na Fejsbuk mreži ni u jednom trenutku nije postavljeno pitanje o tome da li su Ana Brnabić, Nikola Petrović i Aleksandar Vučić " u biznisu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.