Vanserijski kandidati za upravne odbore: Doktori magistarskih nauka sa poznavanjem opšteg znanja kompjutera“

Izvor: Blic, 10.Dec.2012, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanserijski kandidati za upravne odbore: Doktori magistarskih nauka sa "poznavanjem opšteg znanja kompjutera“

"Doktor magistarskih nauka“, "poznavanje opšteg znanja kompjutera“, „sportske aktivnosti rekreativnog tipa“ i mešanje ćiriličnog i latiničnog pisma samo su neki od bisera koji se mogu pročitati u biografijama kandidata za članove upravnih odbora gradskih javnih preduzeća i ustanova

Većina biografija napisana je bez poštovanja osnovne forme CV-a, pa bi teško bilo poverovati da bi njihovi podnosioci uspeli da fasciniraju poslodavce da kojim slučajem konkurišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za posao u privatnoj kompaniji.

Najveći gaf napravio je potencijalni predsednik UO „Gerontološkog centra“ dr Kosta Todorović koji je u svojoj biografiji napisao da je „doktor magistarskih nauka“.

Profesor književnosti, Đoka Antić, koji je predložen za člana UO „Objedinjena naplata“ kao glavni „štih“ navodi da je više od 25 godina proveo je u Državnoj bezbednosti - kao „operativni radnik“ u Nišu i Gnjilanu, a zatim i kao šef DB u Dimitrovgradu i Nišu, dok je tokom 2006. godine bio i „viši samostalni savetnik direktora BIA“.

U dodatne veštine profesor Antić pak nabraja „sportske aktivnosti rekreativnog tipa, zidarski zanat stečen radeći honorarno tokom studija, gajenje voća i proizvodnja sokova i rakije na sopstvenom imanju“.

Pažnju privlači napomena „da je član SNS-a od osnivanja 2008. godine“, da je učestvovao u svim protestima i da je davao podršku manifestacijama SNS u Beogradu „na rušenju bivšeg režima“.

Diplomirani slikar Milan Nikolić, kandidat za člana UO Galerije Likovnih umetnosti u posebna znanja navodi „poznavanje opšteg znanja kompjutera“.

Jadranka Bonić, kandidatkinja za člana UO Hitne pomoći, dostavila je biografiju u kojoj je na neverovatan način izmešala ćirilično i latinično pismo dok Jelena Vučković, diplomirani ineženjer tehnologije i kandidatkinja za člana UO Medicine rada u lične osobine navela da je spremna da sebe prikaže u najboljem svetlu.

"Mlada sam, perspektivna, ambiciozna, spremna da se angažujem u svakom pogledu i prikažem sebe u najboljem svetlu", navela je u svojoj biografiji Vučkovićeva i dodoala kao radno iskustvo to što je promovisala proizvode i bila PR menadžer fakulteta.

Milan Petković, zamenik glavnog i odgovornog urednika Niške televizije, dostavio je biografiju koristeći font pisanih slova, bez slova č, š, ć, đ...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KO SU KANDIDATI ZA UPRAVNE ODBORE: Doktori magistarskih nauka s “poznavanjem opšteg znanja kompjutera”

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2012, 12:11

Izostavljanje slova, mešanje ćiriličnog i latiničnog pisma, isticanje osnovnog znanja poznavanja kompijutera - sve to našlo se u biografijama kandidata za članove Upravnih odbora u Nišu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.