Vanredna situacija u Topoli i Gornjem Milanovcu

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna situacija u Topoli i Gornjem Milanovcu

Vanredna situacija proglašena je danas u delovima opština Topola i Gornji Milanovac, koje je u subotu pogodilo nevreme s gradom.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

U opštini Gornji Milanovac vanredna situacija proglašena je za sela Gornji Branetići, Gornji Banjani, Donji Branetići, Ozrem, Lozanj, Teočin, Polom, Brezna, Trudelj i Belo Polje, objavljeno je na sajtu te opštine.

U Topoli je odlučeno da se proglasi vanredna situacija na delu teritorije te opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zbog nevremena i grada koji su zahvatili sela Trešnjevicu, Šatornju, Vinču, Lipovac, Mitrovčić, Belosavce, Krćevac, Zagoricu i Bor.

KONAČNO: Pala kiša, osvežilo... ali i grad bije

Naročito su stradale plantaže jabuke, breskve, šljive i grožđa kao i povrtarske kulture, objavljeno je na sajtu te opštine.

Vanredna situacija u delovima Topole i Gornjeg Milanovca proglašena je na predlog lokalnih štabova za vanredne situacije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.