Vanredna situacija u 17 požeških sela zbog nevremena

Izvor: B92, 14.Jun.2018, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna situacija u 17 požeških sela zbog nevremena

Jako nevreme zadesilo je Požegu i okolinu, a u 17 sela je proglašena vanredna situacija.

Predsednik opštine Požega Milan Božić rekao je za Glas zapadne Srbije da je nevreme trajalo više od 20 minuta i da je oštećena putna infrastruktura i sevreni deo opštine.

“Kuda je prošao grad u rasponu od kilometar nije ostalo ništa. Ogromna je šteta na poljoprIvrednim usevima. Formirali smo komisuju za procenu šteta i imamo šalter za prijavu. Dosta ljudi je osiguralo svoje voće, ali ima i onih koji nisu pa su materijalni gubici neminovni”, kaže Božić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad pokosio sela oko Požege, oštećeni putevi!

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018

Jako nevreme danas je zadesilo Požegu i okolinu, a u 17 sela je proglašena vanredna situacija...Izvor: Tanjug..Predsednik opštine Požega Milan Božić rekao je za Glas zapadne Srbije da je nevreme trajalo više od 20 minuta i da je oštećena putna infrastruktura i severni deo opštine..."Kuda je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.