Vandali ne mogu da uništavaju imovinu grada Podneta KRIVIČNA PRIJAVA protiv Boška Obradovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vandali ne mogu da uništavaju imovinu grada" Podneta KRIVIČNA PRIJAVA protiv Boška Obradovića (VIDEO)

Aritonović gest nazvao "performansom vandalizma i bahatosti"

Gradska uprava u Vranju podnela je krivičnu prijavu protiv lidera "Dveri" Boška Obradovića zbog sumnje da je počinio krivično delo uništenja ili oštećenja tuđe stvari iz člana 212 Krivičnog zakonika.

To je potvrdila gradska pravobraniteljka Đurđica Đorđević.

Obradović je u petak, nakon konferencije za novinare ispred zgrade Gradske uprave u Vranju, na ceradi koja prekriva fasadu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u neposrednoj blizini renovirane zgrade Pozorišta, sprejom ispisao reč "Bojkot", a nalepnicu na kojoj piše "Trg Republike" prelepio natpisom "Trg laži Aleksandra Vučića".

Prijava ga tereti da je neupotrebljivom načinio imovinu grada Vranja.

Načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović gest Obradovića nazvao je "performansom vandalizma i bahatosti".

On je dodao da se normalno političko delovanje obavlja kroz prezentaciju vlastitog političkog programa, a "ne na način na koji je to izveo lider Dveri.

- Neko je možda u problemu što nema takav program - rekao je Aritonović.

Načelnik navodi da veruje u organe pravosuđa i pravni sistem Srbije i dodaje da "vandali ne mogu da uništavaju imovinu grada".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.