“Valentino” koristio sahranu Filipa Simora Hofmana da promoviše svoju torbu

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Valentino” koristio sahranu Filipa Simora Hofmana da promoviše svoju torbu

Modna kuća “Valentino” izdala je saopštenje u kojem se izvinjava zbog toga što je iskoristila sahranu glumca Filipa Simora Hofmana za promociju svoje torbe, prenosi “Tajm”.

“Valentino” je izazvao bes javnosti nakon što je poslao mejl novinarima i blogerima sa fotografijom glumice Ejmi Adams sa Hofmanove sahrane.

“Sa ponosom predstavljamo Ejmi Adams sa torbom “Valentino Garavany Rockstud” za sezonu proleće/leto 2014, slikanu 6. februara u Njujorku”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pisalo je u mejlu.

Portparol Ejmi Adams koja je sa Hofmanom glumila u filmovima “Sumnja” i “The Master”, rekao je da ona nije znala da će njene slike biti upotrebljene na ovaj način.

“Iskreno nam je žao zbog objavljivanje ove slike Ejmi Adams sa torbom. Nismo znali da je ona slikana tokom sahrane Filia Simora Hofmana. Radi se o nenamernoj greški i izvinjavamo se gospođici Adams koja nije znala za naš postupak”, saopšteno je iz “Valentina”.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.