Vakcinacija za stare i nepokretne na Vlasini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2021, 11:43

Vakcinacija za stare i nepokretne na Vlasini

Stari i nepokretni stanovnici Vlasine danas primaju vakcinu protiv korona virusa, uz podršku ministra zaduženog za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština Srbije Novice Tončeva, u saradnji sa opštinom Surdulica i Zdravstvenim centrom Surdulica.

"Danas sam jako zadovoljan što vakcinu primaju najstariji i nepokretni sa Vlasine. Surdulica je do sada vakcinisala 43 posto svojih građana i verujem da vrlo brzo možemo imati kolektivni imunitet", rekao je Tončev. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Lepo je biti deo tima vlade Srbije koja se zajedno sa predsednikom Vučićem pokazala kao najsposobnija i najodgovornija i kada je zdravlje svih građana u pitanju. Zadovoljstvo je i kada su vaši dugogodišnji saradnici, predsednica opštine Surdulica, dr Aleksandra Popović i direktor Zdravstvenog centra Dragan Kitanović uvek spremni za saradnju i akciju za opšte dobro", izjavio je Tončev.

Ističe da je imati dovoljno vakcina neverovatan uspeh, ali da je izuzetno važno i da se vakcinacija sprovede do kraja.

"Da vakcina stigne do svakog sela i svakog čoveka. Siguran sam da Srbija iz ove borbe sa pandemijom izlazi kao prva u regionu, kao pobednica", izjavio je Tončev.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vakcinacija za stare i nepokretne na Vlasini

Izvor: OkRadio.rs, 11.Apr.2021

Stari i nepokretni stanovnici Vlasine danas primaju vakcinu protiv korona virusa, uz podršku ministra zaduženog za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština Srbije Novice Tončeva, u saradnji sa opštinom Surdulica i Zdravstvenim centrom Surdulica. - Danas sam jako zadovoljan što vakcinu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.