VULIN OSUDIO DIVLJANJE OPOZICIJE U BEOGRADU: Đilas, Obradović i Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VULIN OSUDIO DIVLJANJE OPOZICIJE U BEOGRADU: Đilas, Obradović i Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju!

Lideri opozicije večeras su sa svojim pristalicama razrušili centar Beograda

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Dragan Ðilas, Boško Obradović i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju.

- To su ljudi koji skandiraju da se leči čovek, mislim na Aleksandra Vučića, koji gradi Beograd, koji otvara nova radna mesta...On treba da se leči? - upitao je Vulin.

Vulin kaže da se na protestima ne radi o iznošenju političkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mišljenja, već o vređanju.

Smatra da Ministarstvo unutrašnjih poslova, ministar Nebojša Stefanović i predsednik Aleksandar Vučiću zaslužuju čestitke zbog uzdržanosti, i "što uspevaju da sačuvaju mir, jer ovi na ulici upravo i traže reakciju policije".

- Je l' to ta kultura dijaloga? Sa njima treba da razgovaramo? Na koju temu? Da vidimo tog domaćina u Srbiji koji bi voleo da mu ovakvi gosti dođu na slavu. . .  - rekao je Vulin komentarišući rušenje ograde gradilišta na Trgu Republike.

- Danas je 6. april, nijedan Beograđanin ne može da zaboravi da je na taj dan Beograd bio ubijan 1941. godine. Nemojte da Srbi ruše Beograd, bar iz pijeteta prema mrtvima i pobijenim Beograđanima - rekao je Vulin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.