VULIN NIKAD OŠTRIJI! Odgovorio na napade iz Hrvatske i Crne Gore - Toliko kompleksa na jednom mestu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 16:40

VULIN NIKAD OŠTRIJI! Odgovorio na napade iz Hrvatske i Crne Gore - "Toliko kompleksa na jednom mestu..."

Srpski Hrvati u Srbiji mogu da budu mirni, o njima niko ne sudi po onom što Milanović govori i radi, poručio je srpski ministar policije i lider Pokreta socijalista

Ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je danas, odgovarajući na provokacije upućene Srbiji iz Zagreba, od strane hrvatskog i crnogorskog predsednika Zorana Milanovića i Mila Ðukanovića, da dugo nije video toliko kompleksa na jednom mestu.

- Kada se nađu Milanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Ðukanović, znamo da će Srbi biti krivi zbog nečega, a Vučić napadnut zbog bilo čega, tako je to kada se nađu ''mlataralo'' i ''lupetalo''. Toliko kompleksa na jednom mestu nije dugo viđeno, pa i nisu imali ništa drugo da rade nego da komentarišu izjave Aleksandra Vučića koje nikada nije dao - naveo je Vulin.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da godinama unazad postoji kontinuitet napada na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji nije samo politički, već i pokušaj da se on fizički ukloni.

- Ono što je rekao Saša Janković potvrdilo je da svih ovih godina govorimo istinu. Svaki put kada smo imali napad na predsednika Vučića, imali smo orkestriranu kampanju koja objašnjava da je to naša paranoja i da smo sve izmislili. Sada vidite da čovek koji je bio njegov direktni protivkandidat otvoreno kaže da su mu ambasadori nekih stranih zemalja savetovali da bude blizu Vučića i da kada ga srce izda preuzme vlast - rekao je Vulin u jutarnjem programu televizije "Pink".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vulin: Srpski Hrvati u Srbiji mogu da budu mirni, Milanoviću i Đukanoviću Srbi uvek krivi

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Sep.2021

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da "Srpski Hrvati u Srbiji mogu da budu mirni, o njima niko ne sudi po onom što Milanović govori i radi".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.