VUČIĆ STIGAO U ISTANBUL: Dočekan uz najveće počasti, sledi radna večera sa Erdoganom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 18:27

VUČIĆ STIGAO U ISTANBUL: Dočekan uz najveće počasti, sledi radna večera sa Erdoganom (FOTO)

Vučić se sastao sa Turskim predsednikom u Istanbulu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sleteo je u Istanbul gde će imati radni ručak sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Naš predsednik se tim povodom oglasio na instagram profilu "budućnost Srbije", gde je objavio fotografije dočeka.

Vučić je na aerodromu dočekan uz najveće počasti i špalir počasne garde turske vojske.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić stigao u Istanbul gde će imati radni ručak sa predsednikom Republike Turske @rterdogan.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Sep 24, 2020 at 8:43am PDT

Predsednik Vučić ranije danas najavio je da putuje u Tursku, gde će razgovarati s predsednikom te zemlje Redžepom Tajipom Erdoganom.

- Ne moram da govorim koliko su važni razgovori sa turskim predsednikom - rekao je Vučić na promociji novih 535 pripadnika policije na poligonu Makiš kojoj su prisustvovali ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i premijerka Ana Brnabić.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.