VUČIĆ SIT ALBANSKIH GLUPOSTI: Ako dolazite da pregovarate o priznanju, onda odustanite, zanima me samo Srbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 11:47

VUČIĆ SIT ALBANSKIH GLUPOSTI: Ako dolazite da pregovarate o priznanju, onda odustanite, zanima me samo Srbija

Vučić je najavio da će u narednih deset dana imati niz susreta i razgovora sa najvišim evropskim zvaničnicima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ako Albanci na nastavak dijaloga dolaze da bi pričali o međusobnom priznanju, onda je bolje da ni ne dolaze, jer on o tome neće da razgovara, te da ga interesuje samo Srbija.

Vučić je na pitanje novinara da li kao simbol ujedinjenja vidi spremnost Albanije da ustupi luku Drač tzv. Kosovu i početak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << funkcionisanja zajedničke energetske mreže Tirane i Prištine, kazao da je "sit svih tih njihovih gluposti".

Malo je, kaže, umoran od tih njihovih izjava, a posebno kada kažu da oni dolaze da pregovaraju o međusobnom priznanju.

- Nemojte da dolazite onda, ja ne dolazim da pregovaram o međusobnom priznanju i to kažem i njihovim ''mamama i tatama'' i ovim nesrećnicima dole koji ne znaju šta da kažu - rekao je Vučić.

Najavio je da će u narednih deset dana imati niz susreta i razgovora sa najvišim evropskim zvaničnicima, a sledi, dodao je, i početak dijaloga.

- Toliko sam sit da slušam njihove gluposti, a da ne pričam o svemu drugom. Kao što vidite aršini su različiti, ne dvostruki već trostruki i višestruki - rekao je Vučić.

Oni misle da čeznem za pohvalama, primetio je i dodao:

- Oni misle da ja čeznem da u nekim idiotskim medijima budem De Gol, mnogo pametan i kako nisam veliki diktator, što će inače, da pričaju ako ne budem poslušan. A mene interesuje samo moja zemlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.