VUČIĆ RAZVALIO TAJKUNSKE MEDIJE: Zbog jedne fotelje žele da unište Srbiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022, 00:31

VUČIĆ RAZVALIO TAJKUNSKE MEDIJE: "Zbog jedne fotelje žele da unište Srbiju" (VIDEO)

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić je gostovao u emisiji "Fokus" i tom prilikom se nakon najbitnijih tema osvrnuo i na opoziciju koja ne prestaje da nipodaštava njugov trud.

- Ja dižem paniku? Pa baš ti mediji pod kontrolom tajkuna su objavili kako nema para u bankama, što je poziv za građane da krenu u banke da podižu svoje devizne uloge! Zašto to radite svojoj zemlji? ZBOG JEDNE FOTELJE ŽELITE DA UNIŠTITE SRBIJU? - rekao je Vučić.

VUČIĆ RAZVALIO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TAJKUNSKE MEDIJE!

"Ja dižem paniku? Pa baš ti mediji pod kontrolom tajkuna su objavili kako nema para u bankama, što je poziv za građane da krenu u banke da podižu svoje devizne uloge! Zašto to radite svojoj zemlji? ZBOG JEDNE FOTELJE ŽELITE DA UNIŠTITE SRBIJU?" pic.twitter.com/phuiosZlf4

— Detektor laži (@LaziDetektor) March 8, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MI SMO JEDINI U EVROPI KOJI NISMO NEPRIJATELJI RUSIMA" Vučić otvoreno o situaciji u svetu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Fokus" na B92 televiziji govorio je o situaciji između Ukrajine i Rusije...- Srbija je jedina zemlja u Evropi u ovom trenutku koja nije na listi neprijatelja Rusiji! Toliko o tome da kukavica vodi zemlju! Sačuvaj me Bože onih hrabrih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.