VUČIĆ: Pretnje nisu ništa novo - BOLESNIH LJUDA IMA SVUDA!

Izvor: Press, 18.Dec.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: Pretnje nisu ništa novo - BOLESNIH LJUDA IMA SVUDA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, u vezi pretnji koje su mu upućene, da to nije ništa novo i da "bolesnih ljudi ima svuda"
Vučić kaže da je razlika sada u tome što je ovo podstaknuto jednom vrstom kampanje, koja se odigrava u delu medija u regionu: 
- Valjda bi trebalo da mi samo vičemo izvinite, izvinite, izvinite, a i da ne pomislimo da kažemo koliko je Srba ubijeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Jasenovcu, Oluji, Bljesku... - rekao je Vučić.
Preteće pismo koje je upućeno na Vučićevo ime stiglo je na Andrićev venac u trenutku dok je predsednik Srbije bio u poseti Kubi.
Pismo potpisano sa "Pavelićevi križari, ustaški gerilci" i poslato iz Hanovera, u Nemačkoj.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.