VUČIĆ PROGLASIO NOVOG POBEDNIKA KONKURSA: I ovog puta je zaista bilo teško izabrati, oborili ste sve rekorde

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 09:55

VUČIĆ PROGLASIO NOVOG POBEDNIKA KONKURSA: "I ovog puta je zaista bilo teško izabrati, oborili ste sve rekorde"

Autor fotografije je Vesna Smiljanić, a lokacija sa fotografije – Zlatibor.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu “buducnostsrbijeav” ovonedeljnog pobednika konkursa “Naša najlepša Srbija”.

Dragi sugrađani, i ovog puta je zaista bilo teško izabrati pobedničku fotografiju, jer ste i ove nedelje oborili sve rekorde.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Deseta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razglednica dolazi nam sa Zlatibora i vraća nas u neka stara vremena. Raskošni zlatiborski krajolici kao da kriju staru planinsku kolibu, koja se nazire iza tradicionalnih srpskih ćilima. Tkanine prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kako se najčešće opisuju ćilimi, vešto odolevaju vremenu i trendovima i već vekovima čuvaju našu tradiciju noseći u sebi posebnu poruku, ispisanu kroz simbole mističnog značenja specifičnog za epohu u kojoj su nastali.

U kombinaciji sa neverovatnom prirodom zlatiborskog kraja, zasigurno zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Čestitamo Vesni, a vi nastavite da nam šaljete fotografije na imejl adresu nasanajelsasrbija@predsednik.rs. – piše na predsednikovom Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", a autor je Vesna Smiljanić..."Dragi sugrađani, i ovog puta je zaista bilo teško izabrati pobedničku fotografiju, jer ste i ove nedelje oborili sve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.