VUČIĆ PRIHVATIO molbu gradonačelnika Novog Sada: POMEREN SKUP u okviru kampanje Budućnost Srbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ PRIHVATIO molbu gradonačelnika Novog Sada: POMEREN SKUP u okviru kampanje "Budućnost Srbija"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će skup, koji je u okviru kampanje "Budućnost Srbija" u Novom Sadu bio planiran za 12. april za kada je i opozicija predvidela svoj skup na istom mestu, biti održan dan ranije, 11. aprila.

Na pitanje novinara da li je prihvatio molbu gradonačlenika Novog Sada Miloša Vučevića da zbog najave organizatora protesta "1 od 5 miliona" da takođe 12. aprila organizuju skup, pomeri okupljanje svojih pristalica za drugi dan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Нови Сад, 11.04.2019. #BuducnostSrbije pic.twitter.com/JxcEQCJQjy

— Милош Вучевић (@VucevicM) April 3, 2019

- Mislite ''1 od 600'' odnosno "1 od 583" - rekao je Vučić, aludirajući na to se drastično smanjuje broj pristalica protesta.

On je rekao da opozicija nikome nije prijavila taj skup.

- Pošto su oni jaki, a mi slabi mi ćemo se okupiti u četvtak 11. aprila oko 18 sati. Tada valjda nema "1 od 583". Razgovaraćemo sa narodom, biće i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić - rekao je on.

Najavio je da će sutra posetiti Braničevski okrug, a Južnobački okrug čiji je Novi Sad administrativni centar ponovo će, kako je rekao, obilaziti 13. aprila.

- Da ničija prava ne povredimo, da pustimo sve, da ih čuvamo kao malo vode na dlanu, mislim da je to fer i demokratski. Nama je teško da četvrtkom skupimo 400 ljudi, ali videćemo - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.