VUČIĆ OTKRIVA IGRE PRIŠTINE: Pojavile se glasine da Albanci ne dolaze u Brisel

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 00:29

VUČIĆ OTKRIVA IGRE PRIŠTINE: Pojavile se glasine da Albanci ne dolaze u Brisel

Večeras još treba da razgovaram sa Miroslavom Lajčakom i sutra ću moći detaljnije da kažem šta će se dogoditi sa Briselskim dijalogom

Čuo sam glasine da Albanci neće doći u Brisel, gde je zakazan nastavak dijaloga Beograda i Prištine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle razgovora sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom u Parizu.

, rekao je Vučić.

- Mi se trudimo da pokažemo da smo partneri, da želimo da pričamo i čuvamo mir i stabilnost. Onda se iznenadim kad neko kaže da ne može da dođe na dijalog zbog unutrašnjih prilika - rekao je predsednik Srbije i dodao da smo mi "spremni da idemo u Brisel".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.