VUČIĆ OTKRIO KADA ĆE RAZGOVARATI SA PUTINOM: Ove tri teme će biti KLJUČNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 11:50

VUČIĆ OTKRIO KADA ĆE RAZGOVARATI SA PUTINOM: Ove tri teme će biti KLJUČNE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas radove na Obilaznici.

Predsednik je obišao radove na Obilaznici koja izlazi na Bubanj potok, sektor 6, tunel Beli Potok.

Tom prilikom, on se obratio medijima i odgovorio na goruća pitanja.

Odgovarajući na pitanje o uvođenju sankcijama Rusiji, Vučić kaže da ima onih koji se "svaki dan bave propročkim poslom, i bave se glupostima".

- Prvo su govorili da su protiv sankcija, drugi su vriskali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv svega... Lako im je, može im se, vode politiku sedeći u kafani, pričaju šta hoće... - rekao je Vučić.

Kako kaže, "onda su posle izbora promenili politiku, pa kažu da su za sankcije".

- Mi i dalje imamo istu pravičnu poziciju, koja je usklađena sa najvišim interesima Srbije, pozicija ozbiljnosti i odgovornosti, i to je srpska pozicija - rekao je Vučić.

Kako je naveo, "to što se ja ne busam u prsa i ne držim herojske govore, i vodim računa da se plati svaki kilometar puta, oni se time ne bave"

- Nisu nam potrebna velika zajklinjajnja, od tih što su se zaklinjali, danas jedan o drugom sve najgore govore - rekao je Vučić, i poručio im da "malo manje budete baba Vanga".

Kako je dodao, Srbija ne menja svoju politiku, a "ljudi će na kraju da vide rezultat".

Između ostalog, predsednik je spomenuo i dugo očekivani razgovor sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

- U nedelju u 11 sati imam razgovor sa predsednikom Putinom - najavio je Vučić.

 - Verujem da ćemo imati jedan dobar, odgovoran i korektan razgovor. Govorićemo o daljoj saradnji između Srbije i Rusije, o gasnom ugovoru, ali i o svim drugim pitanjima - dodao je on.

On je najavio i važne posete iz Ervope i Rusije u skorije vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RT: Pokušaji Zapada da izoluje Rusiju neće uspeti - Putin

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2022

Predsednik Vladimir Putin je rekao da Rusija neće napustiti svetsku ekonomsku arenu uprkos pokušajima Zapada da je istisne. To je jednostavno „nemoguće“, naglasio je šef države. Prema Putinovim rečima, koji se putem video veze obratio na Evroazijskom ekonomskom forumu, zemlje koje sankcijama...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.