VUČIĆ OTKRIO ALBANSKU PREVARU: Tači i Kurti u Minhenu uradili nešto NEČUVENO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ OTKRIO ALBANSKU PREVARU: Tači i Kurti u Minhenu uradili nešto NEČUVENO! (VIDEO)

"Ne može se razgovarati sa onima koji elementarna pravila pristojnosti ne poštuju"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su saradnici Hašima Tačija i Aljbina Kurtija snimali njihova izlaganja na panelu u okviru Minhenske bezbednosne konferencije, koji je, inače, održan iza zatvorenih vrata, i kasnije pustili u javnost, ali bez njegovih komentara i odgovora i Kurtiju i Tačiju.

- Lično sam video čoveka posebno zaduženog da snima Tačijev govor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a isto tako i Kurtijev. Oni su sve to pustili u javnost... Nailazite na zid ćutanja kada vidite sa kakvim prevarantima u regionu imate posla - rekao je Vučić koji se trenutno nalazi u Briselu, na neformalnoj večeri, koju za lidere Zapadnog Balkana organizuje predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

Prema njegovim rečima, on je na Minhenskoj konferenciji poštovao pravila Četam haus-a.

- Ja nisam prevarant, koji je naučio da vara Evropljane i sve druge, mene niko nije snimao, jer sam se ponašao u skladu sa pravilima Četam haus-a. Međutim, u njihovom snimcima koje su pustili u javnost, mene nema nigde, ni reči, ni odgovora. Nema ni kako je ućutkan Aljbin Kurti, ni šta sam svima njima na tom mestu rekao - kazao je predsednik.

On dodaje, da se ne može tako razgovarati sa ljudima kojima ne može da se veruje, niti sa onima koji elementarna pravila pristojnosti ne poštuju.

- Kasnije se kaže kako sve te informacije sa rasprave nisu iscurele Aljbinu Kurtiju. Samo sam vam ukazao kako su i kroz tehničke detalje neodgovorni ljudi su u stanju da razaraju svaku mogućnost kompromisa i dijaloga - istakao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.