VUČIĆ ODLUČNO STAO U ZAŠTITU ČLANOVA KRIZNOG ŠTABA: Nećete moći da rušite reputaciju najboljih

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2020, 08:48

VUČIĆ ODLUČNO STAO U ZAŠTITU ČLANOVA KRIZNOG ŠTABA: Nećete moći da rušite reputaciju najboljih

Vučić je ukazao da direktor Infektivne klinike Goran Stevanović nije izašao iz bolnice šest meseci

Nećete moći da srušite reputaciju najboljih među nama, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom kritika na račun članova Kriznog štaba.

Vučić je sinoć za RTS kazao da želi da prekine besmislene priče i napade, rekavši da se radi o iživljavanju nad najboljima od nas.

Istakao je da se u Srbiji nikada ne poštuje rad, uspeh, marljivost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Znate li bolje od Kona, Pelemiša, Jankovića, Stevanovića, Kisić-Tepavčević? - upitao je on.

Vučić je kazao da napadi dolaze po običaju od kibicera i neradnika, ali i dodao da među potpisnicima peticije za smenu Kriznog štaba, naravno, ima i časnih ljudi.

- Nije pitanje njih 300... Građani treba da znaju da u Srbiji imamo 90.000 lekara i medicinskih sestara - istakao je on dodajući da se među potpisnicima peticije radi o direktorima iz perioda 2008-2012, koji ni "linoleum u bolničkom liftu" nisu promenili, a kamoli nabavili gama i iks nož.

- Hteli biste ponovo pare da uzimate, pošto vam ne odgovara da se grade nove bolnice. Kumovi Tomice Milosavljevića, da nas vratite u 16. vek gde smo bili. Neću da pričam o stručnosti nekih koji su politički aktivni, kao Oliver Dulić. Ali, neću ni da dozvolim da ostane bez odgovora napad na najbolje od nas - poručio je on.

, da se bori za živote ljudi i da je izložen ogromnom pritisku.

- Zar njega da kritikujete? Političari, uništili ste nam i aplauz za lekare. Posao nekih je da unište sve što postoji i vredi u Srbiji. Kao što ne valja autoput, pruge, ništa ne sme da bude dobro - dodao je on.

- Ustanovili smo da je Vučić najgori na svetu, ali, hajde, ostavite ove ljude na miru - naglasio je Vučić.

Ukazao je da su Predrag Kon i drugi izloženi velikom pritisku na konferencijama za štampu, gde se neki ne interesuju za stvarne podatke, već samo za napade na njih, sa ciljem rušenja reputacije.

- Nećete mocći da srušite reputaciju najbolji, neće moći da budu najgori najbolji. Rezultat na semaforu je važan - podvukao je on. Govoreći o važnosti vakcine, rekao je da mesec dana prednosti nad drugima znači šest meseci ekonomske prednosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.