VUČIĆ OBJAVIO KAD STIŽE VAKCINA PROTIV KORONE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 12:34

VUČIĆ OBJAVIO KAD STIŽE VAKCINA PROTIV KORONE

Stiže vakcina.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je važnu vest za građane Srbije o vakcinaciji protiv korona virusa.

- Moram da vam saopštim jednu važnu vest. Mi smo u pregovorima sa jednom zemljom koja je završila vakcinu protiv korone. Mi ćemo do kraja godine imati tu vakcinu, ne moramo da čekamo - istakao je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodao:

- Ta zemlja je završila vakcinu protiv korone, završila je i testiranje, mi možemo da je dobijemo, krajem godine će to biti, to je važna vest. Situacija u Srbiji nije sjajna, ali je bolja nego u drugim zemljama.

Vučić je rekao da imamo veliki broj teških bolesnika i dodao da ne može da razume ljude koji su toliko neodgovorni koji se bave svojim ličnostima, a ne zdravljem ljudi.

- Ne razumem da je i dalje mnogo neodgovornih koji se bave ličnim interesima, ali se nadam da ćemo pre kraja nedelje početi da smanjujemo broj zaraženih. Trebalo bi i da rezultati testova stižu brže i moramo da sve ubrzamo tako da rezultati stižu do 24 sata - kaže predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Vakcina pre kraja godine

Izvor: Danas, 15.Jul.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da postoje razgovori sa jednom zemljom koja je završila vakcinu protiv korona virusa i koja je već daje, a ne samo testira, ugroženom stanovništvu u svojoj zemlji i posebno odabranoj populaciji, i da očekuje da će Srbija pre kraja godine imati...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.