VUČIĆ O TVRDNJAMA IGORA JURIĆA: Ne znamo ime POLITIČARA PEDOFILA, ako je sa naše liste BIĆE UHAPŠEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 11:45

VUČIĆ O TVRDNJAMA IGORA JURIĆA: "Ne znamo ime POLITIČARA PEDOFILA, ako je sa naše liste BIĆE UHAPŠEN"

Jurić je juče nakon nekoliko sati provedenih u tužilaštvu gde je dao izjavu

Jasno je da tužilaštvo govori istinu. Mi nemamo ime. Ja tražim od nadležnih državnih organa da to otkriju - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros.

Vučić je iskomentarisao jučerašnje trosatno ispitivanje Igora Jurića, osnivača Fondacije "Tijana Jurić" o političaru pedofilu o kom je pričao u javnosti. Jurić je nakon saslušanja rekao da je sve što zna o tom slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predao tužilaštvu, dok je tužilaštvo saopštilo da nema osnova za pokretanje postupka i da Jurić nije otkrio o kom političaru se radi.

Vučić na to dodaje da je važno da se otkrije o kome se radi.

- Za mene je od suštinskiog značaja ko god da je ta osoba, čak i da je sa naše liste. Neka se to reši kada god, ali nadležni državni organi to moraju da reše, bez obzira da li će imati nečiju pomoć ili neće - dodao je Vučić jutros.

On je nakon toga prokomentarisao da pomenuti slučaj mora da bude rešen.

- Ako znamo da postoji dete koje je neko obljubio na takav način, a mi nemamo rešenje, onda mi nismo država - istakao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.