VUČIĆ O TENKU ISPRED MARAKANE: Skoro sve što je objavljeno o tome je laž!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ O TENKU ISPRED MARAKANE: Skoro sve što je objavljeno o tome je laž!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je bio iznenađen histeričnom kampanjom povodom pojavljivanja "tenka" ispred Marakane, ističući da je gotovo sve što je o tome objavljeno čista laž.

- Kažu, skupile se ubice da slave Vukovar. Tenk kome je cev zalivena, nema motor, nema bilo kakve veze sa Vukovarom, ni sa Hrvatskom, ili bilo kojim delom Srpske Krajine, ili bilo čime... Mogu da razumem da se to radi u delu hrvatske javnosti, ali u Srbiji, to ne mogu - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je Vučić.

On je rekao i da bi više voleo da je simbol Zvezde nesto drugo, ali da o tome odlučuju navijači i da su oni izabrali tenk.

Vučić je naveo primere i drugih evropskih klubova, kao sto je CSKA koji ima tenk ispred stadiona, ili nemački klub Borusija Dortmund koji takođe ima tenk kao simbol, koji jos podseća na prošla vremena.

Vučić je istakao i da oklopno vozilo koje se vozi po gradu, a o kojem se takođe pisalo svašta, je samo nadograđeni kamion Tam od iverice, i pokazao njegovu sliku.

- To je to veliko oklopno vozilo koje je narušilo mir u nasoj zemlji - rekao je ironično Vučić i pokazao fotografiju vozila.

On je Partizanu poželeo sreću večeras, kako bi Beograd bio jedan od gradova koji ima dva predstavnika u Ligi Evrope, jer je to važno za Srbiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.