VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE DATO MEŠTANIMA GORNJIH NEDELJICA! Iz organizacije Ne damo Jadar prizanli da predsednik drži reč (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 09:00

VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE DATO MEŠTANIMA GORNJIH NEDELJICA! Iz organizacije "Ne damo Jadar" prizanli da predsednik drži reč (VIDEO)

Predsednik Vučić je dao obećanje meštanima Gornjih Nedeljica i ispunio ga je!

Marijana Petkovic - "Ne damo Jadar" iz Gornjih Nedeljica priznaje:

- Trenutno je u toku rekonstrukcija puteva koje su tražili oni koji su bili na sastanku sa predsednikom Vučićem tako da se to ispunjava - rekla je Marijana.

VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE DATO MEŠTANIMA GORNJIH NEDELJICA!

Marijana Petkovic - "Ne damo Jadar" iz Gornjih Nedeljica priznaje:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
"Trenutno je u toku rekonstrukcija puteva koje su tražili oni koji su bili na sastanku sa predsednikom Vučićem tako da se to ISPUNJAVA!" pic.twitter.com/EMFDGwIkge

— Detektor laži (@LaziDetektor) July 8, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.