VREMENSKA PROGNOZA: U Srbiji u četvrtak sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: U Srbiji u četvrtak sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena

U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab promenljivog pravca, u košavskom području umeren do jak, jugoistočni BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab promenljivog pravca, u košavskom području umeren do jak, jugoistočni.Jutarnja temperatura od 9 do 18 stepeni, najvisa dnevna od 30 do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.I u Beogradu će biti sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Jutarnja temperatura oko 18 C, najviša dnevna oko 32 stepena.Izgledi vremena u narenih sedan dana - do 7. septembra:U petak i subotu pretežno sunčano i toplo, posle podne, uveče i tokom noći, uz lokalni razvoj oblacnosti, očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u severnim i zapadnim krajevima.Maksimalna temperatura u većini mesta biće znatno iznad prosečnih vrednosti, od 30 do 34 stepena.Od nedelje do kraja perioda promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Danas sunčano, do 33 stepena

Izvor: B92, 31.Avg.2017, 00:43

U Beogradu će danas biti sunčano i toplo, s temperaturom do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab vetar, promenljivog pravca, u košavskom području umeren do jak. Jutarnja temperatura od devet do 18 stepeni, a najviša dnevna od 30 do 33 stepena...I u Beogradu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.