VREMENSKA PROGNOZA TOKOM TRAJANJA EXITA: Idealno festivalsko vreme, nema tropskih vrućina, kiša preti u petak

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 04:33

VREMENSKA PROGNOZA TOKOM TRAJANJA EXITA: Idealno festivalsko vreme, nema tropskih vrućina, kiša preti u petak

Prema podacima Hidrometeorološkog zavoda do nedelje nas očekuje umereno toplo vreme, uz povremenu oblačnost.

Neki bi rekli da nas u naredna tri dana očekuje idelano festivalsko vreme. U Novom Sadu, za vreme trajanja Exita temperatura neće prelaziti 25 stepeni u najtoplijem delu dana, a padavine su moguće samo kratko u petak.

U petak znatno svežije nego prethodne nedelje, sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom u većini krajeva u Vojvodini, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uključujući i Novi Sad.

Uveče suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. U petak, maksimalna temperatura je 23 stepena, najniža 15 stepeni, a oko 19 sati očekuje se oko 19 stepeni.

Već u subotu razvedravanje. Živa u termometru će maksimalno ići do 25 stepeni, uz slabu oblačnost, dok se u nedelju očekuje toplo vreme, sa nešto nižom minimalnom temperaturom od 13 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.