VREMENSKA KLACKALICA: Danas u Srbiji nešto toplije, u narednom periodu nas očekuje PROMENLJIVO VREME

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA KLACKALICA: Danas u Srbiji nešto toplije, u narednom periodu nas očekuje PROMENLJIVO VREME

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i toplije, s najnižim temperaturama od minus pet do minus tri, a najvišim od četiri do 10 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod Srbije, slično vreme očekuje se i u Beogradu, gde će najniža temperatura biti minus tri, a najviša šest stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će dnevne temperature biti u osetnom porastu, u većini mesta oko i iznad 10 stepeni. U će ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom dana doći do postepenog povećanja oblačnosti, pre podne ponegde sa slabom kišom na severu, a krajem dana i tokom noći i u zapadnim i jugozapadnim krajevima.

U utorak će biti oblačno, mestimično s kišom, dok se po podne očekuje prestanak padavina. U sredu će doći do razvedravanja, a zatim će do kraja perioda biti umereno i potpuno oblačno, u četvrtak samo ponegde, a u subotu u većem delu zemlje s kišom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.