VREME JE ZA UJEDINJENU CRNU GORU: Nakon pobede opozicije formira se VELIKA KOALICIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2020, 00:07

VREME JE ZA UJEDINJENU CRNU GORU: Nakon pobede opozicije formira se VELIKA KOALICIJA

Sad ili nikad!

Opozicija predvođena strankama okupljenim oko lista "Za budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo" je ostvarila istorijski uspeh na izborima u Crnoj Gori, pobedivši DPS.

Sada je vreme da se nakon trideset godina vladavine DPS-a stvari promene na bolje i ono što je opozicija godinama obećavala napokon realizuje.

Došao je kraj Milovoj samovolji i vreme je za drastične promene. Više nema straha ni kod pripadnika DPS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su zbog Mila Đukanovića i njegovog režima morali da budu poslušni i da slušaju naredbe. Nasilje Milovg režima su na svojoj koži osetili bivši predsednik Svetozar Marović, kao i biznismen Duško Knežević koje je Đukanović pokušao sistemski da uništi.

Videvši kako su prolazili najbliži saradnici Mila Đukanovića koji ga nisu bezpogovorno slušali, članovi DPS-a nisu smeli ni da iskažu svoje nezadovoljstvo ludačkim Zakonom o slobodi veroispovesti.

Zbog toga je sada došlo vreme da opoziciju podrže i pristalice DPS-a koji su godinama bili ugnjetavani od mafijaškog režima i da se okrenu boljoj budućnosti Crne Gore.

Takođe i ostale stranke koje si podržavale DPS, pre svega manjinske treba da podrže opoziciju jer je nova Crna Gora mesto za sve građane Crne Gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.