VOZILI POD DEJSTVOM NARKOTIKA: Hapšenje u Beranama, upravljao vozilom bez dozvole?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 22:36

VOZILI POD DEJSTVOM NARKOTIKA: Hapšenje u Beranama, upravljao vozilom bez dozvole?

Policija je u Beranama uhapsila četiri vozača zbog vožnje pod uticajem narkotika, ali i u stanju alkoholisanosti.

Kod vozača V.L. (39) kontrolom je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu. Osim toga, on je upravljao neregistrovanim vozilom. Sudija za prekršaje je V.L. izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, 150 evra novčane kazne, tri kaznena boda, kao i zabranu upravljanja putničkim motornim vozilom u trajanju od četiri meseca.

Pod dejstvom droge je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravljao i S.M. (29), kome je posle haapšenja izrečena zatvorska kazna u trajanju od 15 dana, uz tri kaznena boda, kao i  zabrana upravljanja putničkim motornim vozilom u trajanju od četiri meseca.

Zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita, kao i pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,46 promila uhapšen je Beranac A.R. (43). U Sudu za prekršaje osuđen ja kaznom zatvora u trajanju od 15 dana, kao i novčanom kaznom u iznosu od 300 evra.

Policija je privela i vozača N.N. (25) koji se upravljajući vozilom kretao brzinom od 123 kilometra na čas na delu puta gde je maksimalna ograničena brzina kretanja 50 kilometara na čas. Sudija za prekršaje mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 150 evra, i dva kaznena boda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.